THE MOON WORDPRESS THEME

AWESOME THEME FOR CREATIVES

Call to action – HU

Kíváncsi vagy?

Müüska Art Home story – HU

MÜÜSKA Art Home story

A müüskák szerint akárhogy is van, az élet szép, izgalmas és vicces. Még akkor is, ha nem mindig. A művészet és a design segít nekünk értelmezni, élvezni, örülni vagy szomorkodni. Ez fontos, mert másképp mutatja be ugyanazt, talán érdekesebben, s így tanulhatunk átértelmezni. A MÜÜSKA koncepciója szerint a kortárs művészetet hozzuk le a falakról és “használjuk“! Ezért mi elkérjük a művészektől a képeiket, hogy bútor formájú, izgalmas alkotásokat csináljunk belőlük. Egyedi, különleges darabjainkkal becsempésszük a kortárs művészetet a mindennapokba. Miért jó ez? Mert így ott van közel hozzád, kölcsönhatásba lép Veled és örömöt okoz. És ez a lényeg.

WOLRD OF MUUSKA – HU

Unikális darabok. Eredeti antik bútorok kortárs művészettel ékesítve, egyetlen és megismételhetetlen minden egyes alkotás.
Igényes otthonok, Art- és Boutique hotelek, illetve exkluzív irodák belső tereibe készülő limitált szériás termékek, melyek profi gyártó partnereink bútoraiból és művészeink munkáiból születő különleges darabok, szettek.
A hálószobánk az a hely, ahol esténként nem csak fizikailag, de pszichésen is levetkőzünk minden, nap közben ránk aggatott ruhát és réteget. Itt igazán önmagunk lehetünk. Itt legbelsőbb énünk, személyiségünk is kibontakozhat.
Szeretjük a formabontó, izgalmas megoldásokat, az eklektikát ugyanannyira, mint a minimált, s leginkább a harmóniát és a különleges atmoszférát, művészetre is nyitott belső tereket, ahol szabad teret kap a kreativitás
Mindannyiunknak kell egy küldetés, az enyém az lett, hogy feldobjam egy kicsit a környezetem. Vagy másét.
A Müüska Art Home bútorok lényege a kortárs művészet egyfajta újraértelmezése, ahol maga a bútor alternatív kerete az eredeti alkotásnak, így a megfelelő művészi portfólió kialakítása számunkra az egyik legfontosabb feladat...
Első rangú, validált festők alkotásai másodlagos felhasználás jogcímen, szignózott repro formában kerülnek antik vagy 20. századi emblematikus darabokra, illetve limitált szériás új bútorokra.

TITLE – MUUSKA ART HOME UNIQUES HU

01
Müüska Art Home ``Uniques`` Galéria

Unikális darabok. Eredeti antik bútorok kortárs művészettel ékesítve, egyetlen és megismételhetetlen minden egyes alkotás.
Az otthonunk ideális esetben tükrözi személyiségünket. Legalábbis ha tehetjük, erre törekszünk.
Pont ez a MÜÜSKA Uniques alkotások lényege. A márkák által felépített és biztonságot adó komformista megoldások helyett valami egészen más.
A kortárs művészet többek között erről is szól, hogy kifinomult formában fogalmaz meg apró üzeneteket vagy akár egy világnézetet is. Tehát amikor megtalálunk egy nekünk tetsző alkotást, azt jelenti, hasonlóan látunk bizonyos dolgokat. Ily módon ez a személyiségünk egy alternatív kiterjesztése.
Egyszerre bútor és kortárs művészeti alkotás.
Egy ilyen darab választása az otthonunkba, irodánkba, karakán elköteleződést jelent az OUT OF BOX megoldások mellett. A MÜÜSKA Art Home bútorok alternatív műalkotások, melyek manufaktúrákban készülnek, minden egyes darab egyedi, ezáltal újabb és újabb kihívás a készítő csapatnak, nem is képes rá bárki, elhivatottság és szakértelem kell hozzá. Egy fotel vagy egy franciaágy, amely mögött a festőművészünk mellett a speciális technológiát igénylő nyomda munkatársain túl, az asztalos és kárpitos szakemberek állnak. Gyakran csak negyedik próbálkozásra tudják az adott festményt tökéletesen illeszteni az adott formához, hogy megszülethessen a mű ilyen sajátos interpretációja. A művész mindig megkapja a festményéből készült bútor fotóját, illetve a festménye utáni jogdíjat, mellyel így az új tulajdonos művészetpártolása az Ő irányába is kézzel foghatóvá válik. Ráadásul az alkotó ezáltal ki is terjesztheti a célközönségét újabb csoportokra, azokra, akik ebben a formában (is) fogyasztják majd a kortárs festészetet.

TITLE – MUUSKA ART HOME LIMITED HU

02
Müüska Art Home ``Limited`` Galéria

Igényes otthonok, Art- és Boutique hotelek, illetve exkluzív irodák belső tereibe készülő limitált szériás termékek, melyek profi gyártó partnereink bútoraiból és művészeink munkáiból születő különleges darabok, szettek.
Gyönyörű, s egyben nagyon komplex feladat manapság színvonalasan és karakteresen, azaz megkülönböztethetően berendezni egy lakást, hotelt vagy irodát, egyre inkább igényeljük a stílusos és izgalmas enteriőröket. Ezért is egyre népszerűbbek a határozott koncepció mentén kialakított, mégis bátor és kreatív belsőépítészeti megoldások. Így a szofisztikáltabb lakóterek vagy exkluzív irodák, közösségi terek mellett a magukat megkülönböztetni vágyó hotelek számára is különleges és markáns látványosság lehet egy jól megválasztott MÜÜSKA Art Home Limited bútordarab vagy akár a belsőépítész, a designer és A MÜÜSKA művészeti tanácsadói által közösen kialakított, egyedi, személyre szabott bútorszett.

Müüska Design Dreaming francia ágyak

03
Müüska Design Dreaming francia ágyak

A hálószobánk az a hely, ahol esténként nem csak fizikailag, de pszichésen is levetkőzünk minden, nap közben ránk aggatott ruhát és réteget. Itt igazán önmagunk lehetünk. Egy tér, melyet jó esetben sajátunknak vagy – mint külön entitás- a kapcsolatunkénak érezhetünk. Itt legbelsőbb énünk, személyiségünk is kibontakozhat.
A kortárs művészet pedig többek között erről is szól, hogy kifinomult formában fogalmaz meg apró üzeneteket vagy akár egy világnézetet is. Tehát amikor megtalálunk egy nekünk tetsző alkotást, azt jelenti, hasonlóan látunk bizonyos dolgokat. Ily módon ez a személyiségünk egy alternatív kiterjesztése.
Egy MÜÜSKA Design Dreaming franciaágy lényege pedig, hogy óriási felületet biztosít erre nekünk. Az ágyak fejvége lényegében egy monumentális kép a falon. Egyszerre bútor és kortárs művészeti alkotás, hiszen a fejvégre magunk választhatjuk ki a hozzánk passzoló kortárs festményt a „Művészeink” menüpontból. Erről a festményről nagy felbontású fotó alapján készítünk speciális nyomdai technológiával egy selyem nyomatot, amit erre szakosodott kárpitos szakembereink méretre varrnak a fejvégre. Az ágyak oldal kárpitja is egyedileg készül a festmény valamely alapszínéhez igazítva. Így válik a hálószobánk az önkifejezés egyik meghatározó színterévé…

TITLE – MÜÜSKA ARTISTS HU

04
MÜÜSKA ARTISTS

PORTFOLIO – MÜÜSKA ARTISTS HU

A Müüska Art Home bútorok lényege a kortárs művészet egyfajta újraértelmezése, ahol maga a bútor alternatív kerete az eredeti alkotásnak, így a megfelelő művészi portfólió kialakítása számunkra az egyik legfontosabb feladat.

Portfóliónk jelenleg 19 alkotóból és közel 100 műből áll, műértő szakember gárdánk segítségével pedig folyamatosan keressük azokat az újabb művészeket és alkotásokat, melyek szellemiségben, színvonalban és karakterisztikában megfelelőek lehetnek a MÜÜSKA Art Home design bútoraira, illetve kellően nyitottak egy ilyen merész kooperációra. Egy művész számára komoly kihívást jelent, hogy munkáját a vászon sterilitásából beengedi a hétköznapokba, az életbe, illetve végeredményben “használni” engedi… Épp ezért minden fórumon és kontextusban szeretnénk kiemelni szerepüket és jelentőségüket, hiszen ha Ők nincsenek, Müüska Art Home bútorok sincsenek.

   vinkoleo       

Contact Us HU

@
Kapcsolat

muuska@muuska.hu
+ 36 70 386 0009

Hol kaphatóak a MÜÜSKA Art Home bútorok?

A MÜÜSKA Art Home bútorokat a MaxCity KARE Design üzletében lehet megvásárolni, megrendelni.