THE MOON WORDPRESS THEME

AWESOME THEME FOR CREATIVES

Call to action – HU

Kíváncsi vagy?

Müüska Art Home story – HU

MÜÜSKA Art Home story

A müüskák szerint akárhogy is van, az élet szép, izgalmas és vicces. Még akkor is, ha nem mindig. A művészet és a design segít nekünk értelmezni, élvezni, örülni vagy szomorkodni. Ez fontos, mert másképp mutatja be ugyanazt, talán érdekesebben, s így tanulhatunk átértelmezni. A MÜÜSKA koncepciója szerint a kortárs művészetet hozzuk le a falakról és “használjuk“! Ezért mi elkérjük a művészektől a képeiket, hogy bútor formájú, izgalmas alkotásokat csináljunk belőlük. Egyedi, különleges darabjainkkal becsempésszük a kortárs művészetet a mindennapokba. Miért jó ez? Mert így ott van közel hozzád, kölcsönhatásba lép Veled és örömöt okoz. És ez a lényeg.

WOLRD OF MUUSKA – HU

Unikális darabok. Eredeti antik bútorok kortárs művészettel ékesítve, egyetlen és megismételhetetlen minden egyes alkotás.
Art- és Boutique hotelek és exkluzív irodák belső tereibe készülő limitált szériás termékek, melyek profi gyártó partnereink bútoraiból és művészeink munkáiból születő különleges darabok, szettek.
A hálószobánk egy olyan hely, ahol nem csak fizikailag, de pszichésen is levetkőzünk minden, nap közben magunkra aggatott réteget és igazán önmagunk lehetünk. Egy tér, melyet jó esetben magunkénak vagy - mint külön entitás- a kapcsolatunkénak érezhetünk.
Szeretjük a formabontó, izgalmas megoldásokat, az eklektikát ugyanannyira, mint a minimált, s leginkább a harmóniát és a különleges atmoszférát, művészetre is nyitott belső tereket, ahol szabad teret kap a kreativitás
Mindannyiunknak kell egy küldetés, az enyém az lett, hogy feldobjam egy kicsit a környezetem. Vagy másét.
A Müüska Art Home bútorok lényege a kortárs művészet egyfajta újraértelmezése, ahol maga a bútor alternatív kerete az eredeti alkotásnak, így a megfelelő művészi portfólió kialakítása számunkra az egyik legfontosabb feladat...
A kiválasztott kortárs alkotásokat profi technikával, nagy felbontásban befotózzuk, majd speciális nyomdai technológiával azokat jó minőségű anyagokra nyomtatjuk, így kerülnek rá partnereink műhelyében a megújított antik, illetve legyártott új bútorok vázára.

TITLE – MUUSKA ART HOME UNIQUES HU

01
Müüska Art Home ``Uniques`` Galéria

Unikális darabok. Eredeti antik vagy karakteres 20. századi design bútorok kortárs művészettel párosítva, újraértelmezve, egyetlen és megismételhetetlen minden egyes alkotás.

TITLE – MUUSKA ART HOME LIMITED HU

02
Müüska Art Home ``Limited`` Galéria

Igényes otthonok, Art- és Boutique hotelek, illetve exkluzív irodák belső tereibe készülő limitált szériás termékek, melyek profi gyártó partnereink bútoraiból és művészeink munkáiból születő különleges darabok, szettek.
Gyönyörű, s egyben nagyon komplex feladat manapság színvonalasan és karakteresen, azaz megkülönböztethetően berendezni egy lakást, hotelt vagy irodát, egyre inkább igényeljük a stílusos és izgalmas enteriőröket. Ezért is egyre népszerűbbek a határozott koncepció mentén kialakított, mégis bátor és kreatív belsőépítészeti megoldások. Így a szofisztikáltabb lakóterek vagy exkluzív irodák, közösségi terek mellett a magukat megkülönböztetni vágyó hotelek számára is különleges és markáns látványosság lehet egy jól megválasztott MÜÜSKA Art Home Limited bútordarab vagy akár a belsőépítész, a designer és A MÜÜSKA művészeti tanácsadói által közösen kialakított, egyedi, személyre szabott bútorszett.

Müüska Design Dreaming francia ágyak

03
Müüska Design Dreaming francia ágyak

A hálószobánk egy olyan hely, ahol nem csak fizikailag, de pszihésen is levetkőzünk minden, nap közben magunkra
aggatott réteget és igazán önmagunk lehetünk. Egy tér, melyet jó esetben magunkénak vagy – mint külön entitás- a kapcsolatunkénak érezhetünk. Itt az igazán őszinte, legbelsőbb énünk is kibontakozhat. Egy MÜÜSKA Deisgn Dreaming franciaágy óriási fejvége lényegében a kép a falon. Egyszerre ágy és egy kortárs művészeti alkotás, hiszen a fejvégre magunk választhatjuk ki a hozzánk passzoló kortárs festményt a „Művészeink” menüpont alapján. Erről a festményről nagy felbontású fotó alapján készítünk speciális nyomdai technológiával egy selyem nyomatot, amit erre szakosodott kárpitos szakembereink méretre varrnak a fejvégre. Az ágyak oldal kárpitja is egyedileg készül a festmény valamely alapszínéhez igazítva. Így válik a hálószobánk az önkifejezés egyik meghatározó színterévé…

TITLE – MÜÜSKA ARTISTS HU

04
MÜÜSKA ARTISTS

PORTFOLIO – MÜÜSKA ARTISTS HU

A Müüska Art Home bútorok lényege a kortárs művészet egyfajta újraértelmezése, ahol maga a bútor alternatív kerete az eredeti alkotásnak, így a megfelelő művészi portfólió kialakítása számunkra az egyik legfontosabb feladat.

Portfóliónk jelenleg 19 alkotóból és közel 100 műből áll, műértő szakember gárdánk segítségével pedig folyamatosan keressük azokat az újabb művészeket és alkotásokat, melyek szellemiségben, színvonalban és karakterisztikában megfelelőek lehetnek a MÜÜSKA Art Home design bútoraira, illetve kellően nyitottak egy ilyen merész kooperációra. Egy művész számára komoly kihívást jelent, hogy munkáját a vászon sterilitásából beengedi a hétköznapokba, az életbe, illetve végeredményben “használni” engedi… Épp ezért minden fórumon és kontextusban szeretnénk kiemelni szerepüket és jelentőségüket, hiszen ha Ők nincsenek, Müüska Art Home bútorok sincsenek.

   vinkoleo       

Contact Us HU

@
Kapcsolat

muuska@muuska.hu
+ 36 70 386 0009

Hol kaphatóak a MÜÜSKA Art Home bútorok?

A MÜÜSKA Art Home bútorokat a MaxCity KARE Design üzletében lehet megvásárolni, megrendelni.