THE MOON WORDPRESS THEME

AWESOME THEME FOR CREATIVES

Call to action – HU

KÍVÁNCSI VAGY?

Müüska Art Home story – HU

MÜÜSKA ART HOME STORY

A müüskák szerint akárhogy is van, az élet szép, izgalmas és vicces. Még akkor is, ha nem mindig. A művészet és a design segít nekünk értelmezni, élvezni, örülni vagy szomorkodni. Ez fontos, mert másképp mutatja be ugyanazt, talán érdekesebben, s így tanulhatunk átértelmezni. A MÜÜSKA koncepciója szerint a kortárs művészetet hozzuk le a falakról és “használjuk“! Ezért mi elkérjük a művészektől a képeiket, hogy bútor formájú, izgalmas alkotásokat csináljunk belőlük. Egyedi, különleges darabjainkkal becsempésszük a kortárs művészetet a mindennapokba. Miért jó ez? Mert így ott van közel hozzád, kölcsönhatásba lép Veled és örömöt okoz. És ez a lényeg.

WOLRD OF MUUSKA – HU

Unikális darabok. Eredeti antik bútorok kortárs művészettel ékesítve, egyetlen és megismételhetetlen minden egyes alkotás.
Art- és Boutique hotelek és exkluzív irodák belső tereibe készülő limitált szériás termékek, melyek profi gyártó partnereink bútoraiból és művészeink munkáiból születő különleges darabok, szettek.
Szeretjük az egyedi, izgalmas belső tereket, ahol megfelelő szimbiózisban él egymással a harmónia, a kreativitás, a bohém és játékos megjelenés, ahol egyszerre érezzük otthon magunkat és töltődünk fel azáltal, hogy az enteriőr, melyben tartózkodunk, lelkünk egy sajátos kiterjesztése.
Mindannyiunknak kell egy küldetés, az enyém az lett, hogy feldobjam egy kicsit a környezetem. Vagy másét.
A Müüska Art Home bútorok lényege a kortárs művészet egyfajta újraértelmezése, ahol maga a bútor alternatív kerete az eredeti alkotásnak, így a megfelelő művészi portfólió kialakítása számunkra az egyik legfontosabb feladat...
Kiemelt célcsoportunk a Boutique és Art Hotelek, így nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő minőségű és kellően izgalmas megjelenésű termékeket előállító, körültekintően válogatott partner körünkre...
A kiválasztott kortárs alkotásokat profi technikával, nagy felbontásban befotózzuk, majd speciális nyomdai technológiával azokat jó minőségű anyagokra nyomtatjuk, így kerülnek rá partnereink műhelyében a megújított antik, illetve legyártott új bútorok vázára.

TITLE – MUUSKA ART HOME UNIQUES HU

01
Müüska Art Home ``Uniques`` Galéria

Unikális darabok. Eredeti antik bútorok kortárs művészettel ékesítve, egyetlen és megismételhetetlen minden egyes alkotás.

TITLE – MUUSKA ART HOME LIMITED HU

02
Müüska Art Home ``Limited`` Galéria
Art- és Boutique hotelek és exkluzív irodák belső tereibe készülő limitált szériás termékek, melyek profi gyártó partnereink bútoraiból és művészeink munkáiból születő különleges darabok, szettek.
Gyönyörű, s egyben nagyon komplex feladat manapság színvonalasan és karakteresen, azaz megkülönböztethetően berendezni egy hotelt, miközben a vendégek igénylik a stílusos és izgalmas enteriőröket. Ezért is egyre népszerűbbek a határozott koncepció mentén kialakított, mégis bátor és kreatív belsőépítészeti megoldásokkal operáló Art és Boutique hotelek. Így az exkluzív irodák, közösségi terek mellett a magukat megkülönböztetni vágyó hotelek számára is különleges és markáns látványosság lehet egy jól megválasztott MÜÜSKA Art Home Limited bútordarab vagy akár a belsőépítész, a designer és A MÜÜSKA művészeti tanácsadói által közösen kialakított, egyedi, személyre szabott bútorszett.

TITLE – MÜÜSKA ARTISTS HU

03
MÜÜSKA ARTISTS

PORTFOLIO – MÜÜSKA ARTISTS HU

   vinkoleo

Contact Us HU

@
Kapcsolat

muuska@muuska.hu
+ 36 70 386 0009