03
Müüska Design Dreaming francia ágyak

A hálószobánk az a hely, ahol esténként nem csak fizikailag, de pszichésen is levetkőzünk minden, nap közben ránk aggatott ruhát és réteget. Itt igazán önmagunk lehetünk. Egy tér, melyet jó esetben sajátunknak vagy – mint külön entitás- a kapcsolatunkénak érezhetünk. Itt legbelsőbb énünk, személyiségünk is kibontakozhat.
A kortárs művészet pedig többek között erről is szól, hogy kifinomult formában fogalmaz meg apró üzeneteket vagy akár egy világnézetet is. Tehát amikor megtalálunk egy nekünk tetsző alkotást, azt jelenti, hasonlóan látunk bizonyos dolgokat. Ily módon ez a személyiségünk egy alternatív kiterjesztése.
Egy MÜÜSKA Design Dreaming franciaágy lényege pedig, hogy óriási felületet biztosít erre nekünk. Az ágyak fejvége lényegében egy monumentális kép a falon. Egyszerre bútor és kortárs művészeti alkotás, hiszen a fejvégre magunk választhatjuk ki a hozzánk passzoló kortárs festményt a „Művészeink” menüpontból. Erről a festményről nagy felbontású fotó alapján készítünk speciális nyomdai technológiával egy selyem nyomatot, amit erre szakosodott kárpitos szakembereink méretre varrnak a fejvégre. Az ágyak oldal kárpitja is egyedileg készül a festmény valamely alapszínéhez igazítva. Így válik a hálószobánk az önkifejezés egyik meghatározó színterévé…