Vandlik Júlia designer

vanlikMindannyiunknak kell egy küldetés, az enyém az lett, hogy feldobjam egy kicsit a környezetem. Vagy másét. Annyi feladata van a ma emberének, ha helyt szeretne állni, hogy ez fárasztó és egyben nyomasztó. Éppen ezért olyan fontos minél több olyan pillanat az életben, amikor egy kicsit lazíthat és élvezheti is azt… A design és a lakberendezés is meggyőződésem szerint kettős célt szolgál: hogy kényelmesebb, praktikusabb, illetve hogy szórakoztatóbb, érdekesebb legyen általuk az életünk. Én pedig úgy érzem, hozzá tudok tenni valamit ehhez a törekvéshez, így váltam részévé ennek a színes, pörgő iparágnak…

Ezért hívom a MÜÜSKA bútorokat is design bútornak, még ha az alapjuk akár egy antik fotel, hiszen szórakoztatóbb és jobb lesz tőlük a világ.

Néha nehéz megtalálni a megfelelő alkotást az adott formához, stílushoz és korhoz, de épp ez a szép benne. Az újragondolás, átértelmezés, másképp gondolás egyébként is fontos feladat ma, igen, talán lehetne ez az én üzenetem: legyél képes újragondolni, merj alkotni és örülni!

Mentés