MÜÜSKA Art Home Uniques

Unikális darabok.

Eredeti antik bútorok kortárs művészettel ékesítve, egyetlen és megismételhetetlen minden egyes alkotás.

Az otthonunk ideális esetben tükrözi személyiségünket. Legalábbis ha tehetjük, erre törekszünk.
Pont ez a MÜÜSKA Uniques alkotások lényege. A márkák által felépített és biztonságot adó komformista megoldások helyett valami egészen más.
A kortárs művészet többek között erről is szól, hogy kifinomult formában fogalmaz meg apró üzeneteket vagy akár egy világnézetet is. Tehát amikor megtalálunk egy nekünk tetsző alkotást, azt jelenti, hasonlóan látunk bizonyos dolgokat. Ily módon ez a személyiségünk egy alternatív kiterjesztése.
Egyszerre bútor és kortárs művészeti alkotás.
Egy ilyen darab választása az otthonunkba, irodánkba, karakán elköteleződést jelent az OUT OF BOX megoldások mellett. A MÜÜSKA Art Home bútorok alternatív műalkotások, melyek manufaktúrákban készülnek, minden egyes darab egyedi, ezáltal újabb és újabb kihívás a készítő csapatnak, nem is képes rá bárki, elhivatottság és szakértelem kell hozzá. Egy fotel vagy egy franciaágy, amely mögött a festőművészünk mellett a speciális technológiát igénylő nyomda munkatársain túl, az asztalos és kárpitos szakemberek állnak. Gyakran csak negyedik próbálkozásra tudják az adott festményt tökéletesen illeszteni az adott formához, hogy megszülethessen a mű ilyen sajátos interpretációja. A művész mindig megkapja a festményéből készült bútor fotóját, illetve a festménye utáni jogdíjat, mellyel így az új tulajdonos művészetpártolása az Ő irányába is kézzel foghatóvá válik. Ráadásul az alkotó ezáltal ki is terjesztheti a célközönségét újabb csoportokra, azokra, akik ebben a formában (is) fogyasztják majd a kortárs festészetet.