World of MÜÜSKA

Vandlik Júlia fő MÜÜSKA

Kész vagy színesíteni a világot?
A minimalizmus nem az én műfajom.

Mindannyiunknak van valami kattanása…az enyém ez. Létrehozni a forma, a funkció és a képzőművészet kollaborációját, mellyel mindenki személyessé teheti saját világát, kiterjesztheti egyéniségét, miközben egy alternatív kortárs alkotást vásárol.

Ezért hívom a MÜÜSKA darabokat „bútorbonbonok”-nak, mert különlegesebb lesz tőlük a világ.

Néha nehéz megtalálni a megfelelő alkotást az adott formához, stílushoz és korhoz, de épp ez a szép benne. Az újragondolás, átértelmezés, másképp gondolás egyébként is fontos feladat ma.

Médiamegjelenések

FORBES MAGAZIN

LUXURY MAGAZIN

KURIER MAGAZIN

OCTOGON MAGAZINE

Videó a bécsi Wohnen & Interieur kiállításról

A MÜÜSKA ART COLLABS BÚTOROKRÓL

A kortárs művészet lényege abban rejlik, hogy üzeneteket közvetít és egyedi módon reflektál korunkra. Nyilvánvalóan teljesen szubjektív, hogy mely művészek és alkotások keltenek bennünk visszhangot, de pontosan ez a lényeg: kapcsolódni egy bizonyos kifinomult és összetett üzenethez, és ezen keresztül alternatív módot teremteni a minket körülvevő világ értelmezésére. Ez egy izgalmas párbeszéd a művész és a befogadó között.

Megvásároljuk a művész alkotásának felhasználási jogát, amelyet speciális nyomdatechnológiával kiváló minőségű anyagokra nyomtatunk, és a bútorok kárpitozásához használunk.

Így a művészet közel kerül hozzád, kölcsönhatásba lép veled és örömet okoz.