World of MÜÜSKA

Vandlik Júlia designer

Merj másképp gondolni és élvezd!

Mindannyiunknak van valami kattanása, valami, ami körül a gondolatai pörögnek, amikor épp van pár szabad perce…Az enyém az, hogy különleges belső tereken agyalok, hogy feldobjam a környezetem. Vagy épp másét. A Müüska Art Home bútorok ennek fontos eszközei. hogy szórakoztatóbb, érdekesebb legyen általuk az életünk. Én pedig úgy érzem, hozzá tudok tenni valamit ehhez, így váltam részévé ennek a színes, pörgő iparágnak…

Ezért hívom a MÜÜSKA bútorokat is design bútornak, még ha az alapjuk akár egy antik fotel, hiszen szórakoztatóbb és jobb lesz tőlük a világ.

Néha nehéz megtalálni a megfelelő alkotást az adott formához, stílushoz és korhoz, de épp ez a szép benne. Az újragondolás, átértelmezés, másképp gondolás egyébként is fontos feladat ma, igen, talán lehetne ez az én üzenetem: legyél képes újragondolni, merj alkotni és örülni!

A Müüska bútorokról

Első rangú, validált festők alkotásai másodlagos felhasználás jogcímen, szignózott repro formában kerülnek antik vagy 20. századi emblematikus darabokra, illetve limitált szériás új bútorokra. A MÜÜSKA Art Home bútorok alternatív műalkotások, melyek manufaktúrákban készülnek, minden egyes darab egyedi, ezáltal újabb és újabb kihívás a készítő csapatnak, nem is képes rá bárki, elhivatottság és szakértelem kell hozzá. Egy fotel vagy egy franciaágy, amely mögött a festőművészünk mellett a speciális technológiát igénylő nyomda munkatársain túl, az asztalos és kárpitos szakemberek állnak. Gyakran csak negyedik próbálkozásra tudják az adott festményt tökéletesen illeszteni az adott formához, hogy megszülethessen a mű ilyen sajátos interpretációja.