MÜÜSKA Art Home Limited

Különleges és markáns.

Egy jól megválasztott MÜÜSKA Art Home Limited bútordarab vagy akár a belsőépítész, a designer és A MÜÜSKA művészeti tanácsadói által közösen kialakított, egyedi, személyre szabott bútorszett különleges és markáns lehet.

Igényes otthonok, Art- és Boutique hotelek, illetve exkluzív irodák belső tereibe készülő limitált szériás termékek, melyek profi gyártó partnereink bútoraiból és művészeink munkáiból születő különleges darabok, szettek.
Gyönyörű, s egyben nagyon komplex feladat manapság színvonalasan és karakteresen, azaz megkülönböztethetően berendezni egy lakást, hotelt vagy irodát, egyre inkább igényeljük a stílusos és izgalmas enteriőröket. Ezért is egyre népszerűbbek a határozott koncepció mentén kialakított, mégis bátor és kreatív belsőépítészeti megoldások. Így a szofisztikáltabb lakóterek vagy exkluzív irodák, közösségi terek mellett a magukat megkülönböztetni vágyó hotelek számára is különleges és markáns látványosság lehet egy jól megválasztott MÜÜSKA Art Home Limited bútordarab vagy akár a belsőépítész, a designer és A MÜÜSKA művészeti tanácsadói által közösen kialakított, egyedi, személyre szabott bútorszett.

MÜÜSKA Design Dreaming

Művészet a hálóban

Egyszerre bútor és kortárs művészeti alkotás, hiszen a fejvégre magunk választhatjuk ki a hozzánk passzoló kortárs festményt a „MÜÜSKA Artists” menüpontból

A hálószobánk az a hely, ahol esténként nem csak fizikailag, de pszichésen is levetkőzünk minden, nap közben ránk aggatott ruhát és réteget. Itt igazán önmagunk lehetünk. Egy tér, melyet jó esetben sajátunknak vagy – mint külön entitás- a kapcsolatunkénak érezhetünk. Itt legbelsőbb énünk, személyiségünk is kibontakozhat.
A kortárs művészet pedig többek között erről is szól, hogy kifinomult formában fogalmaz meg apró üzeneteket vagy akár egy világnézetet is. Tehát amikor megtalálunk egy nekünk tetsző alkotást, azt jelenti, hasonlóan látunk bizonyos dolgokat. Ily módon ez a személyiségünk egy alternatív kiterjesztése.
Egy MÜÜSKA Design Dreaming franciaágy lényege pedig, hogy óriási felületet biztosít erre nekünk. Az ágyak fejvége lényegében egy monumentális kép a falon. Egyszerre bútor és kortárs művészeti alkotás, hiszen a fejvégre magunk választhatjuk ki a hozzánk passzoló kortárs festményt a „Művészeink” menüpontból. Erről a festményről nagy felbontású fotó alapján készítünk speciális nyomdai technológiával egy selyem nyomatot, amit erre szakosodott kárpitos szakembereink méretre varrnak a fejvégre. Az ágyak oldal kárpitja is egyedileg készül a festmény valamely alapszínéhez igazítva. Így válik a hálószobánk az önkifejezés egyik meghatározó színterévé…